lillen shoppar

igår var lillen på stan o shoppade jeans :) så här glad var han då!

image21

weekend bokad!

jihoo :) nu är vår weekend bokad o klar! det blir inte skanör som tänkt utan vi ska till helsingborg i stället... där ska vi bo på grand hotel o lyxa oss. det finns spa på vårt hotel så kanske blir en runda där också. det ska bli så fantastiskt roligt att komma iväg. vi brukade åka o bo på hotel innan o det var alltid så skoj men nu har det inte blivit av sedan casper kom. det är nästan så jag räknar ner dagarna!

igår var vi ute o käkade en massa god thaimat med kompisar. najs men jag åt för mycket som vanligt hehe... kändes som magen skulle spricka hela kvällen sen.... lillen hade det jätteskoj hos sina kusiner, hade varit glad hela tiden som tur var. i morse sov han till 8 så gissa om han var krånglig o lägga sen när han skulle sova förmiddag... pust... ska gå o hälla i mig lite mer kaffe inan han vaknar... (när han krånglade en massa så missade jag days of our lives o såg inte vem som sköt abe... skit...)

days of our lives

satt precis o kollade på min bästa såpa: days of our lives, så jäkla bra måste jag säga! gör liksom inte något om man missar 5 avsnitt för det går ganska långsamt i den serien... den har gått på tv i 35 år. alltså väldigt låååångsam såpa :) me love it! kan erkänna att jag kollat på den från o till i 7 år! haha riktig nördvarning på det!

image20


idag blir det en lugn o skön dag. ska bara ta det lugnt typ. kanske orkar jag köra ut till onoff o köpa en tv-box till mormor o morfar men inte säkert... var ute på en underbar promenad i morse med lillen. så kallt o skönt ute men ändå soligt. sen somnade han gott efter det.

ikväll blir det restaurang med madde&johan(!!!) mycket najs :) lillen ska vara o leka med piff&puff så han är nog lika glad som vi att få lite ensamtid!

trött tröttare tröttast

oj vilken dag. är helt slut. vi har varit på mamma-träff i kallekrona. det var jätteskoj att ses idag o speciellt kul att se lilla hanna som inte varit med de sista gångerna. efter träffen blev det en runda på stan sen vidare hem till jonna o theo. najs najs. lillen sov hela vägen hem sen o jag fick väcka honom tillomed. stackarn var ju helt slut efter denna dagen. han brukar ju sova lite mer i vanliga fall också. så nu på kvälen orkade han inte ens vara uppe till halv åtta utan vi fick lägga honom typ 7. jag var o hämtade mina beställ-kläder från h&m nu på kvällen också. allt passade!!!! :D ett under typ... sist passade inte ett enda plagg... så nu har jag något kul att ha på mig när vi ska ut o käka med madde & johan på onsdag. måste komma ihåg att inte beställa något med räkor då. när jag åt det igår svullnade min tunga o hals... kanske inte så bra.... trodde inte man kunde få matallergi när man är 27 men jaja..

dagens pucko blir idioten som backade på vår bil o sen inte lämnade någon lapp! snyggt med gråa repor på en ny svart bil... NOT!!!

dagens älskling blir som altid mina 2 killar. dom är så underbara..... ♥

söndags-slappande

jaha, nu var denna helgen slut... det är så roligt på helgen när p är hemma o vi kan göra saker tillsammans. synd att helgen försvinner så snabbt bara. igår var peters familj här o vi hade en helmysig dag. casper var såklart överlycklig för de hade hunden ida med sig ner. han förföljer henne hela tiden o släpper henne inte en sekund med blicken :) han lyckades lugga henne denna gången också, en stor tuss lossnade. tror inte ida kommer gila honom lika mycket som han gillar henne. på kvällen var vi i viby en runda o kollade på syrrans tapetsering. såg finfint ut. vi kollade också på 2 hus som är till salu... idag har vi slappat hela dagen. så skönt. var ute nån runda o gick lite på stan som hade söndagsöppet osv. idag upprepade lillen sin bragd med att gå genom att så fint strutta genom halva hallen! sen slänger han sig bara när han inte orkar/vill mer o skrattar. så himla säker på att någon ska fånga honom :) inte klok den ungen! han kommer nog att få många många blåmärken framöver...

han gick själv!

jag är helt chockad! lillen gick precis själv mellan datorn o sängen! han stannade efter typ 5 steg o tittade lite på mej sen gick han till sängen. han kan ju inte gå!? sen gjorde han om samma sak i hallen. helt sjukt ju... han kan ju inte lära sig gå redan.... ett riktigt kodakmoment, synd att kameran inte var framme :)

vår plan...

jaha o vad ska jag skriva om idag då...? hmm... har egentligen iget nytt o spännande att förtälja. igår var det tråkregn hela dagen men jag lyckades vara ute ett par timmar mitt på dagen när det var uppehåll. skönt, lillen blir lite rastlös inomhus. jag lunchade med syrran o sen träffade jag mamma på eftermiddan.. jag är så glad att jag har min syster. det är mycket därför jag vill ha ett syskon till casper för jag vet vad ett syskon kan betyda. men peter är inte lika övertygad. han har ju vuxit upp själv för hans lillsyrra är typ 15 år yngre. men vi får väl se hur det blir med den saken. vi har planerat vårat bröllop(!!!) denna veckan så fort vi fått tid. vi har nu en ganska klar bild av hur vi vill ha det. det kommer inte alls att bli som folk tror och kanske blir folk besvikna att inte få åka till ett slott på bröllop som det var planerat från början. men det måste kännas rätt för oss o det gör det med den "planen" som vi har nu. jag har tom hittat en ring som jag bestämt mig för. längtar så otroligt mycket! jag räknar ner dagarna. det blir till våren. vi har en datum men jag vill inte avslöja den... vi har bestämt oss för att inte berätta så mycket i förväg för gästerna.... men vet i tusan hur det ska gå... jag är så van att berätta allt för syrran o mamma o kompisarna :)

image19

överaskad :)

idag är det ju tisdag o officiellt den tråkigaste dagen på veckan men denna tråk-dagen fick en oväntad vändning.... pappa kom på lunch vid 12 som vi hade bestämt o det var jätteskoj tyckte casper. när vi ätit o lekt lite med lillen så kom helt plötsligt peter hem! typ redan vid 13 :) hur kul som helst. den tråkiga tisdagen blev helt plötsligt den roliga tisdagen ♥

jag hjärta karlskrona

idag har vi varit i karlskrona hela dagen. precis som jag skrivit innan så har denna staden en speciell plats i mitt hjärta... vi var först i lyckeby hos caspers lilla tjej-kompis majken sen var vi i stan. det blev inte mycket shoppat för min del men kul att vara i stan igen. vi åt på 3g o sen var vi i parken o lekte med de små. så mysigt... när jag åkte hem sen så somnade lillen i bilen innan jag ens kommit ur stan! han var helt slut. när vi kom till krstd igen blev det en snabb-visit hos min älskade mormor & morfar. sen vidare för att kolla på ett hus(!!!) men det var inget för oss. vi vill ha MASSA plats o här saknades det lite yta men annars underbart fint :) nu på kvällen har vi lekt med lillen o myst. han gillar att läsa saga nu o det är ju mysigt. jag känner mig helt slut efter dagens bravader så nu blir det soffan... ska kolla en ny serie som heter dexter. cool men lite läskig.

familjen converse!
image18

lördag!

idag har vi:
# legat o myst i sängen tills 7.30
# ätit nybakade frallor till frulle
# träffat piff&puff
# haft finfint väder
# gått en runda på stan
# bakat kladdkaka
# hyrt film
# busat med lillen
alltså en underbar lördag :)


smaskig curry

igår var det full rulle hela dagen. vi skulle ha gäster på kvällen o på dagen skulle jag hjälpa syrran att shoppa en massa för de ska på bröllop i helgen. sen mitt i den någonstans skulle jag luncha med mamma också. men till slut blev allt bra o jag hann med allt jag skulle samt att vara hemma o lägga casper på hans tider han alltid sover. madde o johan kom vid halv fem o vi käkade o pratade o hade det trevligt. de gillade min kyckling-curry :) jihooo! det var premiär, har aldrig lagat det innan.

idag var det upp i ottan som vanligt. lillen ropade 6.05.... sen låg vi i sängen tills 7 o då tänkte jag att nu går vi upp men då somnade lille plutten om tills jag väckte honom 7.45. lille slappis... vid 10 åkte vi till ikea o var inte hemma igen förrän efter 16... helt slut i huvet efter hela dagen med shopping. men allt har gått kanon med lillen o han tyckte det var helt okej med ikea. han fick ju givetvis gå själv(med hjälp) en massa o då är livet allmänt kul :) vi handlade för mycket som vanligt så nu bir det nudlar tills nästa löning ;)

ank-rädd

igår var frida här med lillan hela dagen. det var så himla skoj. hon kom redan på morgonen o stannade till em. vi var först hemma o barnen fick skrika i kapp lite hehe :) kändes så iallafall... först blev hon ledsen o då sympati-grät han o sen tvärtom. men när de fått i sig lite mat var de på mycket bättre humör! då kunde de båda sitta tillsammans o leka. så sött. sen var vi  ute i tivoliparken o busade med dem. båda hade jätteskoj... sen kollade vi på ankor o det var otroligt intressant. själv hatar jag ankor o är tom lite smått rädd för fåglar men det gäller att inte visa det för lillen så jag stod snällt kvar mitt ibland dem. ush!

image16

vilken härlig dag

idag har lilla julia varit hos mig o casper sen 8 i morse :) vi har varit ute en massa i solen o träffat mormor o massa mys. ikväll ska vi grilla o ta ett dopp i poolen om jag får bestämma. fasiken vad gott det är med grillad korv när det är sånt här väder. det enda som inte gillas är alla miljontals mygg som invaderat skåne. jag har typ 300 bett på varje ben. dumma djur det där... nu ska jag pusta ut lite för lillen sover eftermiddag.

äntligen!

äntligen har vi sålt bilen vi haft ute till salu... så skönt att slippa tänka på det mer! vi var o hämtade den i ryd i fredags för att kunna visa den igår. vi var hemma hos svärmor o svärfar o hälsade på då.. där fick lillen träffa sin stora kärlek, hunden Ida. hon lyckades komma undan utan att bli luggad denna gången men han följde efter henne hela tiden. fattar inte hur en hund kan vara så spännande. igår var en slapp dag som hette duga. förutom en rejäl dust med grann-aset som tagit min tvätt-tid med vilje så var allt lugnt. på kvällen åt vi thai med syrran & co. hur gott som helst. sen blev det godis o annat så jag känner mig fortfarande mätt.


 


lek i parken

igår kom pappa hit o lekte med sitt lilla barnbarn. vi åt lunch o sen var vi ute på promenad i värmen typ 2 timmar. lillen satt o pratade med morfar typ hela tiden. da-da-da o lite annat viktigt sa han :)

igår kväll var vi tivoliparken som vanligt med lillen :) han älskar att tulta rundor där o gunga o titta på andra barn. vi var där ända tills klockan blev 19 sen var det till att hem o bada med pappa för lillen.... han har kommit på att det är sjukt roligt att stänka vatten på den han badar med samt HELA badrummet! oj vad mamma får skura. men det är de värt, han har ju så roligt.


min orm

satt o kollade på gamla foto på datorn precis o hittade bilder på min underbara orm Lisa! hon är så fin så fin... hon är en döskallepyton på ca 1,5 meter. men tråkigt nog är hon inte min längre :( jag hade henne tillsammans med min fördetta kille o han sålde henne när jag gjorde slut. för att jag inte skulle få henne. elakt i kvadrat. grrr...

image8

lillen o lillan

denna veckan började tråkigt nog med att lillen blivit lite förkyld. fick ringa o ställa in med frida o majken... tråkigt men så är det o ha en liten... han har dock piggat på sig nu o är nästan frisk redan. skönt! peter har tagit bort en visdomstand så han är också hemma med oss idag. ajajaj vad ont det gjorde när jag tog mina. det vill jag inte tänka på. jag har redan varit ute o gått en timme idag med lilla mamma. skönt med morgonpromenad. igår var julia o mamma o jag på stan en runda. julia fick finfina kläder till skolan börjar o sen satt vi nere i tivoliparken så lillen kunde sova i vagnen. skönt att vara ute i det fina vädret. synd bara att det inte ska hålla i sig. ska bli regn igen idag såg jag på smhi.

i morgon ska jag nog till ryd o hälsa på en runda. men har inte riktigt bestämt mig än. hoppas i allafall att frida o lillan kan komma hit på fredag i stället. det var ju ett tag sedan de var här nu. dom ör så gulliga ihop dom små pluttarna. skiljer bara 2 månader på dem :)


kräftskiva

nu har jag o peter premiärat på att inte vara hemma å kvällen o lägga lillen... vi hade barnvakt som skulle passa från 18 på kvällen. vi skulle på kräftskiva med typ 15 andra kompisar. såå himla kul att åka på fest med peter :) så skoj att få känna sig som ett par o inte bara mamma o pappa jämt. vi käkade kräftor, spelade kubb, drack vin o hade allmänt skitkul! det märktes dock hur orutinerade vi är för när klockan var strax efter 22 så började vi båda gäspa o bli trötta. men vi höll ut ett tag till innan vi styrde kosan hemåt. där berättade mamma om min lilla älsklings eskapader när han blev passad. han hade varit jättesnäll o haft hur kul som helst med mormor tills det var tid för sängen. då blev det högljudda protester osv. men i efterhand förstod jag att hon haft honom uppe för länge... stackarn måste varit helt slut innan han väl somnade. men det får väl duga som premiär känner jag ändå. nu vet vi ju tills nästa gång. o det blir nog ganska snart för jag fick lite mersmak för att vara själv med peter. kanske en harry potter-bio innan mammas semester är slut måntro?!

idag har vi varit hos syrran o bara haft det hur mysigt som helst i sommarvärmen. inte dumt med stor trädgård o pool. nästan så man blir sugen på o flytta dit lite ibland, hehe :) lillen lekte med sina kusiner o skrattade så att han höll på att spricka för kusinen var så rolig. man blir helt varm i hjärtat.....

danmark med svärmor

igår vart det danmark med hela familia. eller halva i allafall... vi åkte med mamma o peters mamma o pappa o felicia. det var skoj att komma iväg på en roadtrip. det var ett tag sedan nu. men allt gick kanon trots att lillen var med. han var glad o snäll hela dagen förutom när han slog en plasthäst i huvet så det gick hål. då var läget inte så roligt. men det gick snabbt om! lite knepigt det där med svärmödrar... ibland känns det som att hon är min andra mamma o vi trivs kanon ihop men sen ibland känner jag mig som en elak utomjording som tagit hennes son ifrån henne. jobbigt när vi liksom inte kan trivas ihop alltid. men det är kanske så med mödrar o deras söner. det lär väl jag bli varse om sisådär 20 år. kanske blir jag också lite hatisk mot damer som vill sno casper från mej!

ikväll är det kräftskiva hos nårra kompisar. första gången någon sak passa casper på kvällen o lägga honom. håll tummarna att det ska funka!! :)

mitt bästa med danmark!!! :D


de sålde mitt hus!

skit o skit o skit! de sålde vårt hus igår. vi hittade det för sent. när peter ringde mäklaren så skulle hon precis avsluta affären. MENDET VAR JU MITT HUS!!!! kan man ju givetvis inte skrika i luren till henne men jag vill sannerligen göra det. men men kanske hittar ett som vi gillar om 10 år eller nåt. känns som att det är så ofta ungefär som sånna hus finns till salu. nog om det.

igår var jag i kallekrona o träffade mammorna o pluttarna. det var så mysigt att komma dit. det finns så många minnen där. det var där jag o peter förlovade oss, hade vår första lägenhet o det var ju där min lilla älskling föddes. det var skoj att komma dit, synd bara att inte peter var med. vi fikade på åhlens o det var allmänt kaos med 3 små vid bordet men ändå roligt. sen blev det en shoppingrunda o lite bus i hoglands park. lillen däckade direkt i bilen hem. jobbig dag hehe :)

idag ska jag vara 3 barnsmamma igen plus att pappa kommer hit. piffan o puffen kommer om typ en timme. ska bli roligt! måste nog börja fixa med lunchen nu. over and out!



RSS 2.0