sjukhus o dans

den här dagen började med att vi fick åka till sjukhuset med vår lilla prins. han visade klart o tydligt att det gjorde ont i ena örat. han var febrig o ledsen alltså. stackars liten. det hela slutade med penicillin i 10 dagar. kul... eller inte. så trött på alla sjukdomar nu. vill bara att vi ska få vara friska allihopa men det verkar inte vara möjligt.

dagen till ära var det dansuppvisning för julias dansgrupp. casper o peter fick stanna hemma så jag gick dit med mamma o mötte de andra där. hon var så himla duktig lilla tjejen. inte ett öga torrt kan jag meddela.... (på mig i allafall) stolt moster helt enkelt :)

tiden går snabbt märker jag

oj, vad tiden har rullat på den sista månaden! jag har verkligen på gott o ont haft fullt upp typ hela tiden. jag har jobbat i malmö nu i 2 veckor o det känns som den tiden bara försvunnit. det är galet långa dagar som helt suger kraften ur mig men det är ju "bara" 3 veckor till jag börjar här i stan så det är bara att gilla läget. jobbet är kanonkul o jag tror det kommer passa mig kanon. jag har träffat de andra jag ska jobba med också o de verkar helt okej. skönt... förra helgen jobbade jag båda dagarna därför njuter jag ordentligt denna helgen när jag o peter o casper får vara lediga tillsammans. det blir en del krabb med dagis nu när jag är så långt iväg men peter o caspers mormor löser det tillsammans. vet i tusan vad vi skulle gjort utan min snälla mamma.

idag har vi haft caspers farmor o faster här på besök. vi var i stan o letade skor men jag hittade inte några tyvärr... efter att lillen sovit middag så åkte vi allihopa till syrran för o grilla. mysigt o sitta ute i solen o äta grillat. kan det bli bättre liksom...?! :)

RSS 2.0