påskägg

nu är påsken snart slut o vi har firat det genom att vara förkylda.... alla tre är halvrisiga o det är lite trist. men det blev ändå den traditionella påskmiddagen hos min syster igår. massa god mat o trevligt sällskap. när vi ätit så fick casper påskägg av sin gamlamormor o gamlamorfar. innuti låg det kexchoklad mm. så jag tänkte att det kan han väl få smaka. han har ju inte ätit godis innan så jag tänkte att han gillar nog inte det. när han fick smaka så fick han ett stort leende över hela ansiktet o han ville genast ha mer! han fick äta sitt lilla choklad o sen fick han kex också. lyx för honom.... jag fick 2 påskägg igår :) ett av mamma o ett av peter. så snälla båda två.....

parken med casper

idag skulle inte casper till dagis förrän 11 så vi hann leka i parken en hel timme. kallt som attans men mysigt...
image168

snart påsk

idag när jag vaknade hörde jag att det regnade. sen efter en timme blev det skinande sol o underbart fint ute. planerade dagen lite o skulle precis sätta casper i vagnen o gå ut men då började det ösa ner SNÖ! det var ju vår igår... vad hände? vi var ute en timme ändå men det var inte alls så behagligt som det varit med sol i stället. casper har typ aldrig sett snö så det var nog intressant men han uppskattade inte när det snöade honom i ansiktet. nu sover han gott efter sin lunch. när han vaknar ska vi åka o hämta julia o william som ska vara här tills ikväll. ska bli roligt. hade ju tänkt att vi skulle på picknick men det får nog bli inomhus istället.

på tal om bajsväder så kollade jag smhi o detta vädret ska hålla i sig tills efter påsk. min släkt har som tradition att alltid ut i skogen o grilla på långfredagen men undrar om vi verkligen kan vara så hurtiga i år... tål att tänkas på... men påskmiddag blir det i allafall på lördag o allt som hör till. har köpt påskägg till felicia, julia o william. bara casper kvar. vet dock inte vad jag ska lägga i. han har ju inte smakat godis än.... tips?

image167

underbara vårdag!

den här dagen har verkligen varit perfekt från start till slut. underbart väder o hela familjen på topp-humör :) peter o casper körde o tvättade bilen i morse så jag fick lite extra sovmorgon. underbart. sen kom de hem med frallor o mumsig frukost. på fm skulle vi ut till syrran o byta däck på bilen o där blev vi kvar ett bra tag sen. jag hittade julias gamla brio-vagn så jag lastade i casper där sen var julia o jag o casper ute på långpromenad. vi gick hem till min mormor o morfar o hälsade på. jätteroligt o träffa dem. tror minsann de blev glada för besöket också... när vi kom tillbaka till syrran sen så grillade vi årets första ute-korv! verkligen vårvarning på det! casper däckade redan vid 11 i vagnen så han sov förbi grillningen.

nu på em kvällen har vi först lekt hemma o lagat mat sen cyklade vi en runda allihopa, verkligen så skönt att vara ute hela dagen. jag längtar längtar längtar tills det blir ännu varmare. i morgon ska jag vara trebarnsmamma igen. caspers kusiner ska komma hit o det ska bli jättemysigt...

tack farmor

senaste dagarna har varit lite upp o ner i humöret för min del därför har det inte bloggats så mycket. vet inte varför jag är halvsur men så har det varit i allafall.... men idag har det kännts bättre. jag har varit på en intervju till idag o det kändes bra. får besked nästa vecka tror jag. när jag var på intervju så passades casper av sin farmor. de bor ju 10 mil iväg o ses inte så jätteofta så jag var inte helt säker på att allt skulle gå bra men det hade gått kanon! inga problem alls med varken mat eller sömn. skönt. hon ställde verkligen upp för oss idag när det körde ihop sig med casper o intervju o allt på en gång. tack underbara farmor för det! nu på em har jag o lillen varit hemma hos mormor o ätit (mest kastat mat iofs, hehe). han fick stå på köksbordet o titta på bilarna som körde nedanför o det var verkligen roligt. små barn roar sig lätt...

en händelserik vecka

det har hänt otroligt mycket sista veckan. både positiva o negativa saker. det största som hänt är nog att jag inte ska jobba kvar på stället jag knappt hunnit börja på. trist för det verkade vara ett jätteroligt jobb men samtidigt skönt att få se ägaren i sitt sanna jag innan jag inte hade en chans att dra mig ur... så därför sökte jag 5 nya jobb i fredags och  2 har redan hört av sig. en intervju idag o en på fredag. här går det snabbt.... trodde jag aldrig. så håll nu tummarna gott folk att något av de jobben är något att satsa på :)

vi har för övrigt haft en jättemysig helg med familj o vänner. vi kunde tom ut på utflykt i lördags i det fina vädret. man blir ju helt glad av solen! vi kollade på hus i söndags em men det var inget för oss. känns som vi hittar aldrig det perfekta huset utan kanske bygger vi om några år i stället. det går ju verkligen ingen nöd på oss i denna lägenheten....

magsjuka nr 2 avklarad

sådärja, nu börjar jag repa mig från magsjuka nr2. helt galet detta. dagis är livsfarligt. casper fick en mycket mild variant i fredags o var dålig i magen en halv dag o sen har jag mått illa sedan i lördags typ. sen igår o i förrgår var det värre. igår när det var som värst var som tur casper på dagis. idag efter massa sömn o ingen mat så mår jag bättre. magsjuka i sig är ju illa men det som känns värst är att behöva sjukskriva mig från mitt nya jobb! hoppas att han inte får ett allt för dåligt intryck av mig bara för detta. jag är ju verkligen aldrig sjuk i vanliga fall. tror det är 10 år sedan jag var magsjuk bortsett från nu sen lillen började dagis. som jag sagt innan borde det vara biohazard-skyltar på dagis.

premiär

nu har jag lagt en trött liten kille precis. det har nog varit en underhållande förmiddag för honom. vi har nämligen varit ute o cyklat med honom för första gången. igår när jag jobbade så körde peter o caspers morfar och köpten en ny cykel till mig. jag var själv på babyproffsen o handlade en cykelsits till casper i fredags. samt hjälm såklart... han var otroligt skeptisk till hjälmen o ville inte alls ha på den men när han väl kom upp på cyklen gick det bättre. han gillade att åka där bak o satt o vinkade o sprattlade o pratade sin rappakalja :) det var ju dubbelt så roligt idag såklart när pappa körde bredvid...

heja perelli

vi tittade på melodifestivalen för en gångs skull igår... jag tycker verkligen att charlotte perelli är helt överlägsen. fronda som en gång i tiden gjorde bra musik gjorde det sämsta framträdande i mannaminne. kanske kunde dansa o inte hoppa fotbollskille-dans hela låten? linda bengtzing var också bra även om hon inte var i närheten av charlotte. hoppas hon vinner hela schlagern!

jobba

idag har jag jobbat min första dag enligt schemat vi medlat om. vi kom fram till en bra lösning så jag känner mig fullt nöjd med tiderna nu. jag ska jobba 2 lördagar i månaden o i gengäld får jag var ledig 2 hela dagar. kanon. då kan ju jag o casper ha hela dagen för oss själva. idag fick jag skjuts till jobbet för vädret är bajs här. sedan jobbade jag 4 timmar o jag tyckte verkligen det var jobbigt. dels för att jag inte är van att arbeta men det som var mest ovant var att jag inte kan ett skit! på telia var jag ju den som lärde upp nya osv. alltså bra på telias saker. men här kan jag ju inte produkterna och jag kan ju ännu inte sälja kök för jag kan inte design programmet än. alltså summan av kademumman så är jag en riktig rookie. fy för det. måste bli bra snabbt. annars får jag panik!

vi två träffade jag peter och lilla älsklingen i stan. vi handlade lite kläder o sen blev det fika på duvanders. mysigt :) sen bara försvann tiden o klockan blev 6 o det var dax för middag. blev kinamat som vanligt på lördagar. latpåsar är vad vi är.... men gott är det!

RSS 2.0