liten uppdatering i morgonstressen ;)


mina små sötingar ligger o myser på golvet...

-puss på dig lillebror!

nu har jag hunnit vara hemma två veckor ensam med barnen. peter kunde ju inte vara ledig längre även om vi ville det. jag har landat i vardagen kanske man skulle kunna beskriva det som. jag ska inte ljuga o säga att allt går som på räls och är underbart varje dag för så är inte fallet. vi har det kanon men samtidigt är det mycket som ska klaffa med 2 barn. fattar inte hur jag någonsin kunde känna mig stressad med "bara" en liten kille.
casper går på dagis tre dagar i veckan 5 timmar. de dagarna blir lugnare än när vi alla är hemma. vid åtta vaknar han då och sen är det bråttom med frukost och potta och kläder... vi ska köra 8.45 för att hinna i tid. melvin är änsålänge inte vaken vid den tiden utan jag lyfter bara över honom i bilstolen med pyjamas och filt. men tro inte att han sover så länge utan mat för vid 6 vill han ha mat efter natten. men morgontrött som han är somnar han om direkt...
när casper är lämnad tar vi det lugnt hemma eller träffar någon för fika :) här saknar jag väldigt att inte ha någon mammagrupp... men tror iofs det blir i september.
de dagar som jag har casper hemma är det aktivering som gäller :) han vill göra saker hela tiden och det är inte alltid helt lätt med en 7 veckors på armen ;) men det är riktigt roligt med två barn, något annat kan jag inte påstå.

RSS 2.0